Natúrpark a HolMiApp-on

A Hét Patak Gyöngye Natúrpark látnivalói, természeti-, táji értékei, turisztikai szolgáltatásai, hírei, eseményei már a HolMiApp applikációban is elérhetők!

 

A HolMiApp applikáció egy olyan települési alkalmazás, amely ötvözi egy honlap és a közösségi média előnyeit. Segítségével könnyen megtalálhatjuk azokat a szolgáltatásokat, melyekre szükségünk lehet turistaként, vagy helyi lakosként. Értesítést kaphatunk a legfrissebb hírekről, eseményekről, bejárhatjuk a tanösvényeket, könnyen megtalálhatjuk, hogy mit érdemes megnéznünk, meglátogatnunk, kipróbálnunk a településen.

 

Natúrparkunk a HolMiApp-on

Az applikáció tartalommal való feltöltéséhez várjuk Natúrparkunk településén működő turisztikai, rekreációs, kulturális vagy környezeti neveléssel foglalkozó szolgáltatóit, helyi termelőit, kézműveseit, akik szeretnének felkerülni az oldalunkra.

Natúrparkunk települései:

Ág

Alsómocsolád

Csikóstöttös

Gerényes

Hosszúhetény

Kisvaszar

Kárász

Köblény

Magyaregregy

Szalatnak

Ha Ön a fenti települések egyikén működteti szolgáltatását, mely kapcsolódik a Natúrpark tevékenységeihez és szolgáltatásával szeretne felkerülni az Applikcióba, az alábbi megjelenésekre van lehetősége:

 

1. Szolgáltatásainak hírei, eseményei képekkel, videókkal, információkkal, elérhetőségekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Szálláshelyek, étkezési lehetőségek, egyéb turisztikai szolgáltatások elérhetősége lista nézetben és térképes keresővel, nyitvatartási idő és elérhetőségek megadásával

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Látnivalók, túraútvonalak, tanösvények

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Helyi termék, termelő, kézműves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natúrparkunk fejlesztési területei

 

Amennyiben szeretne felkerülni az Applikációba, kérjük, töltse ki az alábbi online űrlapot. Ha több tevékenységhez is kapcsolódik a szolgáltatása - például szállást és étkezési lehetőséget is biztosít - akkor mindegyik tevékenységhez kapcsolódóan új űrlapot kérünk kitölteni.

 

Az applikáción való megjelenés - amennyiben az hozzájárul a Natúrparkunk céljainak megvalósulásához, illeszkedik tevékenységeinkhez - díjmentes. Az űrlap beküldésével egyúttal lehetősége nyílik arra is, hogy a Natúrparkunk logóját megjelentesse saját honlapján, illetve a szolgáltatásának helyszínén.

Kérjük, hogy csak abban az esetben jelentkezzen az applikációban való megjelenésre, ha vállalja, hogy változások esetén értesít bennünket, hogy azokat a felületen is módosítani tudjuk.